Van Mossel Peugeot

Algemene voorwaarden

Disclaimer Van Mossel Peugeot onderhoud

© 2016 – Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. De genoemde acties zijn alleen geldig bij Van Mossel Peugeot en niet geldig i.c.m. andere acties. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden. *Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door een Peugeot Servicepunt. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden.** Exclusief olietoeslag. De olietoeslag voor auto’s met een carterinhoud van meer dan 3.5 liter bedraagt € 9,50 voor half synthetische olie, € 21,50 voor vol synthetische olie en € 29,50 voor de Peugeot Boxer. Als u zich af wilt melden voor verdere correspondentie van www.vanmosselpeugeot-onderhoud.nl kunt u een mail sturen naar afmelden@dtcmedia.nl. Wij zullen er voor zorgen dat u afgemeld wordt. Meld hierbij voor welke site u afgemeld wilt worden. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie. DTC Media, Online Precisie Marketing

Voorwaarden kortingsacties:

  • Acties zijn alleen geldig op het merk Peugeot
  • Niet in combinatie met andere acties
  • Kortingscoupons zijn alleen in te wisselen bij Van Mossel Peugeot
  • Korting geldt op onderdelen, niet op montage
  • Gratis vervangend vervoer: op basis van beschikbaarheid, gelieve bij de afspraak voor uw onderhoud aangeven dat u gebruik wilt maken van deze coupon, dan kunnen wij een auto reserveren. Regulier tarief: € 0,14 per km.
  • Kortingscoupons zijn geldig t/m 01-09-2016 en zijn eenmalig in te wisselen.
  • Kortingscoupons zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Onder voorbehoud goedkeuring directie.
Sluiten

Werkplaats afspraak

Gemakkelijk en snel: direct een werkplaatsafspraak maken voor één van onze onderhoudsdiensten. U regelt het hier! Selecteer uw vestiging, kies een beschikbare datum, vertel ons wat de gewenste werkzaamheden zijn en laat tenslotte uw contactgegevens achter. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Werkplaats afspraak maken

Onze vestigingen