Van Mossel ruitenservice

Laat ‘m niet barsten.
APK

Ruiten service

BIJ VAN MOSSELGratis*

Ruitenservice

Bij Van Mossel Peugeot is ruitenservice ook echt service. Onze monteurs staan direct voor u klaar, want zowel bij een sterretje in de voorruit als bij grotere ruitschade dient geen tijd te worden verloren. Wij komen meteen in actie en helpen u weer veilig op weg. Daarbij handelen wij de schade rechtstreeks af met uw verzekeraar om uw overlast tot een minimum te beperken. Van Mossel Peugeot laat u niet barsten!

Ruitschade

Ruitschade zorgt voor verminderd zicht en dient daarom direct verholpen te worden. Maar er is nog een reden om in geval van ruitschade niet langer door te rijden dan strikt noodzakelijk. Uw voorruit en achterruit (plus eventuele dakruit) maken deel uit van de carrosserie en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw Peugeot. Dus: ruitschade? Neem geen risico maar neem contact op met Van Mossel Peugeot!

Ruitreparatie
 
Ruitreparatie

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit geldt: hoe sneller u actie onderneemt hoe beter het is. Een klein sterretje kan meestal nog gerepareerd worden. Daarmee voorkomt u dat een grotere barst of scheur ontstaat en uiteindelijk de hele ruit moet worden vervangen. Van Mossel Peugeot helpt u graag.

Onze vestigingen